CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, July 15, 2008

malaysia the bez country!


Get free graphics at BlingyBlob.com!

2 comments:

Truly Malaysian said...

Dinie,tadi lepas periksa Math.Ada masa free dan cikgu x masuk.Geng kita,nyanyilah lagu.Macam-macam lagu.Tiba-tiba terasa nak nyanyi lagu Bila Terasa Rindu.And then Syairah bagi cadangan.Nak tak kita nyanyi lagu bila terasa rindu untuk Dinie.Semua setuju.Pastu kitaorang nyanyilah.Rindu sangatlah kat awak....

Truly Malaysian said...

Lupa....Faiqah perli kitaorang.Dia suruh kami tengok luar dan kebetulan masa tu cuaca mendung.And saya ada promosi kata siapa nak minta tandatangan or autograf mari sini.Masa tu memang best.Kalaulah awak ada sekali mesti lagi BEST...Masa kitaorang megusik,Hay kata kami tau apa yang Dini akan cakap kalau dia ada kat sini.Dia akan kata "TOEK".