CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Friday, April 25, 2008

hai,sya cuma nak ckap kalau korang nak tengok satu blog sya ni,lepas dah tengok satu mukasurat kat bawah tu ada tulis older post....selagi ade tulis older post selagi tu la ada muka surat yg seterusnya...sja nak ckap kot ada org taktau...piece!



ini gamabr sya dengan kak fifi..kat sureheboh dua tahun lalu..masa ni buakn jomheboh lagi taw...


ni gambar dua tahun lepas ke tahun lepas ntah..lupalah tpi yg pasti waktu tu sya dan sepupu sya izzatul tak pkai tudung lagi...hehehe...biasalah....

videobismillahirrahmanirrahim...tengok lah dengan berhemat...eh,silap..tengoklah dengan berani danyakin bahawa ini hanya suatu pembohongan kerana hantu itu tidak pernah wujud..percayalah bahawa yg ada ialah ALLAH S.W.T...



itu pulak gambar sya,faiqah,amanda dan farhan..eh,silap..farhana la...tpi bukan farhana bumi kenyalang...hehehe....



piece!ni gambar faiqah dengan amanda...piece!!


ni trian msa merdeka tawun lepas.

gambar kureng jelas la..

this is my best friend in the world!



inilah gambar yg paling saya syg..nanti klau sya pindah pasti sya akan perhatikan gambar ini selalu.walaupun gambarnya tuggang terbalik tpi mmg sya sayangkan gambar ni....

hai~~bersama kembali..

sory la bnyak sangat kat bawah ni gambar so sekarang sya nak terangkan tentang gambar2 tu la..kesemua gambar tu gambar tawun lepas masa saya darjah 5....so,perhatikanlah gmbar sya yg comel lote itu,,,bye....









saja gambar ni pun sya postkan cause nak wat kenang-kenangan...ni tahun lepas punya gambar jgak...


comelkan adik sya tu?piece boy and cheerful boy!

raya



tengok gambar rakan-rakan sya tu..comel tak?sorang pun tak comel kan kecuali gambar sya....

org cute


ini gambar sya dan rakan-rakan semasa hari raya tahun lepas..

raya


dafi